Türkçe
English
Azerbaycan
Google ÇeviriÇeviri tarafından desteklenmektedir
Hornetsecuri̇ty, Yedekleme Ve Eri̇şi̇lebi̇li̇rli̇k Alanında Pazar Li̇deri̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
13 Şubat 2024, Salı
Hornetsecurity, Yedekleme ve Erişilebilirlik Alanında Pazar Lideri
Hornetsecurity, Yedekleme ve Erişilebilirlik Alanında Pazar Lideri Olarak Adlandırıldı Sınıfının En İyisi Bileşik Puanı Hornetsecurity, 9.1/10'luk kategori lideri bileşik memnuniyet puanı ile ölçütü belirleyerek kategoride en iyi yarışmacı olduğunu kanıtlıyor.
Hornetsecurity, Yedekleme ve Erişilebilirlik Alanında Pazar Lideri

SoftwareReviews, yazılım sağlayıcı manzarasında önde gelen bir kaynak olarak bilinir ve 2023 Yedekleme ve Erişilebilirlik Raporunu yayınlamıştır. Bu rapor, Hornetsecurity VM Yedekleme'nin kategoride birincilik elde ettiğini ve ürünün genel müşteri deneyim puanının 9.2/10 olduğunu belirtmektedir. Bu yüksek puan, Hornetsecurity'nin müşterilere sunduğu kaliteli hizmeti ve ürününün etkinliğini göstermektedir. SoftwareReviews, iş dünyasından ve BT uzmanlarından gelen kapsamlı müşteri deneyimi verilerini derleyerek, kurumsal yazılımın değerlendirilmesi ve seçilmesi sürecinde değerli içgörüler sunmaktadır.

Bu rapor, Hornetsecurity VM Backup'ın sektördeki güçlü konumunu ve müşteri memnuniyetini vurgulamaktadır.

 

Yedekleme ve Erişilebilirlik Alanında Sektör Lideri

Kategoride en yüksek genel özellik memnuniyeti puanını kazanan ve hem sanal makine yedekleme hem de veri tekilleştirme uygulamasında lider sağlayıcı olan Hornetsecurity ile oyunun kurallarını değiştiren iş avantajları sunun.​

%100 Müşteri Yenileme Oranı

Mükemmel bir müşteri memnuniyeti geçmişine sahip olan Hornetsecurity, 14 tedarikçi arasında bir numaraya yükseldi ve %100 yenileme planı oranına ulaştı.

SoftwareReviews, 1997 yılında kurulmuş dünya çapında bir BT araştırma ve analist firması olan Info-Tech Research Group'un bir bölümüdür. Yirmi yıllık BT araştırma ve danışmanlık deneyimi ile desteklenen SoftwareReviews, kurumsal yazılım ortamı ve müşteri-satıcı ilişkileri konusunda önde gelen bir uzmanlık ve içgörü kaynağıdır.

SoftwareReviews metodolojisi, gerçek BT ve iş profesyonellerinden veri toplayarak, kurumsal yazılımları değerlendirme ve satın alma deneyimine ilişkin en ayrıntılı ve özgün içgörüleri üretir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın